Forskerfabrikken søker inspirerende og engasjerte kursledere til årets Sommerlab i Sula!

Som kursleder på Sommerlab veileder du barn gjennom alt fra spennende eksperimenter til morsom fysisk aktivitet. Målet er å vekke barnas interesse for real- og teknologifag og bidra til at de føler mestring i disse fagene.

Klikk for stort bileteKurset er for barn som skal starte i 5.-7. klasse den kommende høsten. Til å lede undervisningen søker vi inspirerende og engasjerte kursledere til sommerskoler landet over.

Arbeidsoppgåver

• Lede praktisk undervisning og lek utviklet av Forskerfabrikken
  • Ha ansvar for opptil 26 deltakere sammen med en annen kursleder
  • Ha kontakt med foresatte
  • Planlegge kursdagene sammen med en annen kursleder
  • Organisere materiell i forkant av undervisning
  • Gjennomføre nettbasert opplæring minimum en uke før kursstart

Kvalifikasjonar

• Glad i barn
  • Interesse for formidling av naturvitenskap
  • Tålmodig
  • Lederegenskaper
  • God formidlingsevne
  • Lagspiller
  • Pedagogisk innsikt
  • Løsningsorientert

Personlege eigenskapar

Jobben passer perfekt for deg som har en genuin interesse for realfag og som elsker formidling. Du er glad i barn og har evnen til å være bestemt når det trengs. Vi er på jakt etter deg som er lærer- eller realfagstudent, eller deg som jobber som ingeniør eller lærer med fordypning i realfag. For å søke på stillingen må du være fyllt 18 år innen juni 2021.

Vi tilbyr

Som kursleder for oss får du kanskje Norges morsomste og mest unike sommerjobb. Du vil få verdifull erfaring og praksis i ledelse og formidling. For at du skal være godt rustet til jobben som kursleder, vil du få opplæring via Forskerfabrikkens e-læringsplattform og veiledningshefter. Vi er tilgjengelig for deg på mail og telefon dersom du trenger råd, hjelp og oppfølging underveis. Vi har utviklet et faglig opplegg som vil trygge deg faglig og pedagogisk.

Slik søker du

Hvis du synes dette høres ut som en artig jobb oppfordrer vi deg til å klikke på linken under og sende oss en søknad: