Informasjon om Koronaviruset

Få meir informasjon om koronaviruset  på nettsidene til Folkehelseinstituttet og Helsenorge, eller ring informasjonstelefon for publikum  815 55 015. Sjå også kommunal informasjonside for Sula.
Information about corona in other languages.
Bestill tid til koronatest.​​​​​​​

Kommunelegekontoret i Sula

Grunna situasjonen med koronaviruset og smittefaren har Kommunelegekontoret i Sula lagt om rutinene sine.

• Om du skal bestille time til koronatest kan du gjere det elektronisk på c19.no, eller ringe 70 19 91 60
  • Kommunelegekontoret har oppretta eigen «luftvegspoliklinikk» der vi tar inn pasientar med feber og andre symptom fra luftvegane.
  • Ingen med luftvegssymptom eller feber skal møte på legekontoret utan å ha vore i telefonisk kontakt på førehand, helst same dag. Telefon 70 19 91 60
  • Timebestilling, inkludert videokonsultasjonar, for andre problemstillingar kan ein gjennomføre via helsenorge.no  eller ringe legekontoret på telefon 70 19 91 60

Helsenorge.no

Helsenorge.no kan du bestille legetime, eKonsultasjon og motta eBrev (elektronisk brev) frå legen, du kan også fornye respetar og kontakte resepsjonen på kommunelegekontoret.

Om du har tatt koronatest vil du også få svar den på Helsenorge.no. Om du testar positivt, vil du i tillegg få ein telefon frå kommunelegekontoret med informasjon om korleis du skal forhalde deg til situasjonen.

Du må logg inn med digital ID, til dømes BankID.

Om du treng hjelp til dette kan du ringe servicetorget på 70 19 91 00.

Sula kommunelegekontor

Adresse: