Det blir ei spesiell jule- og nyttårshøgtid  også i år. Dei fleste av oss trudde og håpa på ei julehøgtid fri for korona og dertil høyrande reglar, råd og restriksjonar. Slik vart det ikkje, men vi håper det blir ei god jul likevel.

Here you will find local information about corona. You can also use the chat at helsenorge.no to get answers to your questions. If you still cannot find answers, you can call the public information number 815 55 015.

The information on this page is beeing revised.

Det er no lagt til rette for at innbyggarane i Sula kommune kan bestille koronavaksine på nett.  Vi gjer merksam på at prioriteringsrekkefølga for koronavaksinasjon framleis er gjeldande. I dag har det gått ut SMS til dei som får tilbod om vaksine i veke 7, (15. - 19.02.21), og det er berre dei som kan bestille vaksine no. Vi vaksinerer no personar i alderen 75 - 84 år. Vi vaksinerer etter alder, dei eldste i gruppa får tilbodet først.