Koronavaksinasjon - slik varslar vi deg

Du vil få ein SMS frå c19 når det er din tur, i den finn du ei lenke til c19.no, nettstaden der du kan bestille vaksine.  Be gjerne om hjelp frå ein pårørande om du synes det er vanskeleg å bestille sjølv.

Om du ikkje responderer på SMS'en i løpet av eit par dagar, vil du bli oppringt av helseavdelinga i Sula kommune. Du misser altså ikkje plassen din sjølv om du overser SMS'en.

Det er c19 som er avsendar av SMS'ane. Vaksina er gratis, om du får ein SMS der du blir bedt om førehandsbetaling eller andre økonomiske opplysningar, er den ikkje frå oss.

Vi vaksinerer no personar i alderen 75 - 84 år, vi vaksinerer etter alder, dei eldste først.

Om du er over 85 år og ikkje er blitt kontakta innan 1. mars må du  ta kontakt med oss på telefon 70 19 91 60.