Kva er viktig for deg - dagen

Denne dagen vert markert over heile landet, og har som mål at dei som jobbar i helse- og omsorgstenestene skal bli flinkare til å dreie fokuset frå kva som feilar deg, til kva som er viktig for deg.

I år har vi har vi i Sula kommune oppmoda dykk til  å dele bilde av kva som er viktig for akkurat deg i sosiale kanalar, facebook og instagram, med #sulakvaerviktig for deg.

Mellom tilbakemeldingane som er komne inn kan vi nemne

• "Mat smaker mye bedre når man har noen å spise sammen med"
  • "Å trene aleine kan være tungt, men å trene sammen er artig. Ikke bare får vi trent armer og bein, men lattermuskelen også"
  • "Ensomhet er tungt å kjenne på, så det å se andre er viktig"
  • Koronavaksinasjon

Det har også kome inn mange fine naturbilde, så det å kome seg ut og nyte naturen ser ut til å vere viktig for mange.

To av bidragsytarane har blitt premiert, Molvær senter får kake og Randi Iren Skaar ein blomst.

Takk til alle som har bidratt. Kva er viktig for deg - dagen er markert ein dag i året, men vi som jobbar innan helse i Sula kommune er oppteken av dette spørsmålet kvar dag, og vil gjerne at du deler bilder på #sulakvaerviktigfordeg gjennom heile året.

Du kan sjå alle dei flotte bidraga her