Eldrerådet temakveld: Den gode alderdom i Sula

Den 8. juni inviterte Eldrerådet til temakveld om den gode alderdom i Sula. Samlinga var open for alle. Mange møtte opp denne kvelden i Solevågshallen, og deltok i gruppearbeid om ulike tema som er viktig for at eldre skal ha det bra i kommunen vår, no og i framtida.

​Klikkar du på denne lenka (PDF, 8 MB), så kan du lese eit samandrag av arbeidet som vart gjort. Her er mange gode innspel til korleis vi saman kan skape den gode alderdom.

Val

Førehandsrøysting

Den ordinære førehandsrøystinga skjer i perioden frå og med 10. august til og med 8. september (innanriks).

Dersom du ikkje har høve til å røyste i den ordinære tida for førehandsrøystinga eller på valdagen, kan du ta kontakt med kommunen for å avtale tid for å røyste i servicetorget på rådhuset i Langevåg i tida 3. juli til og med 9. august – såkalla tidleg røysting.  Denne røystinga skal i hovudsak skje innafor vanleg kontortid for servicetorget kl. 08.00 – 15-30. Hugs legitimasjon!

Demenssymbol.jpg


Pårørandeskulen i Sula kommune er eit kurstilbod til pårørande og nære vener til ein person med sjukdomen demens. Vi startar nytt kurs for pårørande onsdag 30.august kl 18.00.

Vi oppfordrar også helsepersonell til å informere aktuelle pårørande om dette tilbodet. Påmeldingsfrist er satt til  25.08.2017 

Sloghaugvegen er no opna for trafikk igjen. Då delar av vegen framleis er eit arbeidsområde, ber vi dei som ferdast på vegen ta omsyn til sperremateriell og skilting.

 

KvaErViktigForDegDagen 2017

6. juni er Kva er viktig for deg-dagen, og denne veka er det derfor stor sjanse for at du vil møte helse- og omsorgspersonell i Sula med Kva er viktig for deg-button. Spør dei gjerne kva dette betyr.

Denne dagen vert markert over heile landet, og har som mål at vi i helse- og omsorgstenestene skal bli flinkare til å dreie fokuset vårt frå kva som feilar deg, til kva som er viktig for deg. Vi trur ei slik tilnærming gjer det lettare å sjå heile mennesket, og aukar sjansen for at vi klarer å mobilisere dine eigne ressursar dersom du vert sjuk.

Rullatorløp 2017 best pynta 2.jpg

I år vart rullatorløpet arrangert for femte år på rad på Tusenårsplassen. Rullatorløpet er blitt ein årleg tradisjon inspirert av Verdas aktivitetsdag og Varden opp, som går av stabelen i desse tider. Tradisjonen tru haldt regn og dårleg ver seg langt unna.

​Det var god deltaking, og alle som var med fekk medalje. Det vart også delt ut premie til den som var raskast rundt løypa og til best pynta rullator. I klassen for best pynta måtta vi gi delt førstepremie til to flott pynta rullatorar. Førskulegjengen frå Langevåg barnehage imponerte med fin song, og var entusiastisk heiagjeng under løpet.

Tobaksfri dag 2017

31. mai er det verdas tobakksfrie dag. Folkehelsekoordinator Steinar og kreftkoordinator Tanja markerar dagen ved å stå på stand ved Bunnpris Langevåg. Her deler dei ut brosjyrar og serverer frukt.

​Dei oppfordrar folk til røykfrie liv for ei betre helse.

  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
   

Skriftstorleik

Normal skriftstorleik Større skriftstorleik Størst skriftstorleik

Søk

Kontaktinformasjon

Sula kommune
Sloghaugvegen 13 Postboks 280
6039 Langevåg
Telefon
: 70 19 91 00

Beredskap
: Legevakt: 116117 (lokalt nummer 70193666)
(BeredskapTlf02)
: Teknisk vakt: 90050777 (ikkje SMS)
Org.nr.
: 964980543
(Kontonr)
: 4212.23.28079
(Kommunenr)
: 1531
Opningstid
: 08.00 - 15.30
Levert av ACOS AS
Rådmann Leon Aurdal      Ordførar Jim Arve Røssevoll      Feil på sida eller andre tilbakemeldingar? Kontakt oss her