Informasjon om Koronaviruset

Få meir informasjon om koronaviruset  på nettsidene til Folkehelseinstituttet og Helsenorge, eller ring informasjonstelefon for publikum  815 55 015. Sjå også kommunal informasjonside for Sula.
Information about corona in other languages.

Dette er Langevåg Barnehage

I Langevåg barnehage blir ein møtt med omsorg, tryggheit og eit personal med god tid til det enkelte barn og familie. Tid til tilknytning, bygge relasjonar og legge til rette for at barna er ein del av eit stressfritt miljø, og gir barna god tid til å kvile når dei ønska det.

Barnehagen er ein kommunal 6 avdelingsbarnehage som ligg fint til i eit rolig nabolag på Molvær i Langevåg. Barnehagen er utforma som ein avdelingsbarnehage og alle avdelingane har kjøkken, garderober, stellerom, toaletter og felles areal. Barnehagen har 3 småbarn- og 3 storbarnsavdelinger, på avdelingane har vi 2 likestilte pedagogiske leiarar og 2 fagarbeidarar/assistentar.

Alle pedagogiske leiarane har godkjent barnehagelærarutdanning.  I barnehagen vår er vi glade i å samarbeide på tvers av avdelingane og vi har felles prosjekter, fellessamlinger, arrangement m.m i lag.

Følg oss gjerne på Instagram

Langevag Barnehage