Kommunelegekontoret innfører "Time på dagen" i sommar

I perioden mellom veke 26 - 33, 27. juni - 19. august, innfører kommunelegekontoret "time på dagen", det betyr i praksis at pasientane vil få tilbod om time den dagen dei ringer. Timar til blodprøve og injeksjonar kan bestillast på førehand, ring kommunelegekontoret.

På grunn av ferieavviklinga ber kommunelegkontoret om at generelle kontrollar ikkje blir tatt før den 23. august når du kan bestille ordinær time med fastlegen din. Ta kontakt om du er i tvil om det kan vente.

Kommunelegekontoret prøver å hjelpe alle så raskt som dei kan, men på grunn av redusert bemanning kan det blir kø på telefonen. Vi beklagar dette, men håper på forståing.

Unngå telefonkø - bruk Helsenorge.no

På Helsenorge.no kan du lese eBrev (elektronisk brev) frå legen, du kan også fornye reseptar og kontakte resepsjonen på kommunelegekontoret. Etter klokka 16:00 kan du bestille legetime til neste dag.

Du må logge inn med digital ID, til dømes BankID. Hjelp til å logge på.

Om du treng hjelp til dette kan du ringe servicetorget på 70 19 91 00.

Koronainformasjon

Sula kommunelegekontor