Sula kommune

Jon Aasen, tidligare fylkesordførar i Møre og Romsdal, er prosessrettleiar i KS’ folkevalgtprogram. Denne  veka er han i Sula kommune og gjennomfører programmet.

I henhold til plan- og bygningsloven § 3-7 og § 12-10 legges detaljregulering for E39 Solavågen ferjekai i Sula kommune ut til høring og offentlig ettersyn.  

"Livslyst når det røyner på" (plakat (PDF, 905 kB)) er eit meistringskurs for vaksne etterlatte som har mista ein nærståande i kreft eller annan sjukdom. Kurset går over fire kveldar, og er ope for deltakarar frå heile Sunnmøre.

Oppstart onsdag 26. februar.

I denne artikkelen finn du meir informasjon om tilbodet om foreldrerettleiing som er omtalt i artikkelen "Ta ein prat om det" i Sulaposten i dag. Du finn også lenke til påmeldingsskjema.

Nytt barnehageår begynner i august. Om du ønsker barnehageplass frå august må du søke innan 1. mars.

Det har kome inn ønskje frå offentlege instansar og private aktørar om behov for lengre tid til å sette seg inn i plandokumenta. Høyringsfrist når det gjeld 1.gongs offentleg ettersyn for «Områdeplan for Langevåg sentrum»,  blir derfor utvida. Ny frist  er fredag 24.januar 2020.

Frå og med 04.12.19 er Sula kommune med i ei ny interkommunal barnevernvakt. 

MinSide er ei løysing der vi har samla tenester, både kommunale og statlege, som krev pålogging med IdPorten. eDialog er ei teneste som gjer at du kan sende post trygt til kommunen, også post med personsensitivt innhald.

Andreas Vangsnes er vinnaren av årets kulturstipend. 

Andreas er mellomdistanseløpar og er ein del av det norske rekrutteringslandslaget.

Han har representert Norge i både U20 EM og Nordisk meisterskap. Andreas har mål om å hevde seg i Europa og verdenstoppen på 1500 m.

Vi gratulerer og ønsker Andreas lykke til!