Sula kommune kjøper vatn frå Ålesund kommune som nytter Brusdalsvatnet som kjelde. Brusdalsvatnet vert vurdert som ei god og robust drikkevasskjelde.

Sula kommune søker etter privat avlastar 2 døgn pr. månad for gut på 8 år med språklege, sosiale og motoriske utfordringar.

Måndag 01.07.19 startar vi kantslått på kommunale vegar. Ei maskin startar frå Kvasnes og ei frå Langevåg. Dei kjem til å arbeide både på dag- og kveldstid.

Frå og med 01. juli vil kommunale avgifter bli fakturert 4 gongar i året. Faktura for perioden juli - september blir sendt ut i slutten av august, med forfall 20. september.

For å få  heilskap må alle brikkane på plass.

Vi vil i løpet av året også innføre eit val på månadleg fakturering, dette skal kunden enkelt få til via ein portal på vår heimeside eller gjennom å kontakte servicetorget.

Sula kommune er i gang med ny runde førebyggande heimebesøk til dei som fyller 80 år i 2019.

Er du under 40 år, gravid, ammande eller har heimebuande barn? Då tilrår Statens strålevern deg å ha jodtablettar heime.